Mahdollisuus vaikuttaa omaan hierontakokemukseen

Kun tulet vastaanotolle, kysymys kuuluu aika pitkälle: “Mitä kuuluu? Miten menee?”

Jos on oikeita ongelmia niin pahoitellen: Yritän auttaa ja se ehkä yleensä hieman sattuu 🙂 mutta…

Esimerkiksi jos on kovin stressaavaa, ja haluaa rentoutua,sekin onnistuu, sanot vaan että “kevyesti Juha tänään”, ja voima normaalista 7-8:sta muuttuu 2-3seen.
esim hyvä esimerkki on asiakas joka sanoo että “otetaan tunnin hieronta mutta sit 15 min loppuun ihan vaan kevyttä päänhierontaa ja rentoutusta” 🙂
Hetki menee ja kuuluu tuhina, kun toinen nukkuu 🙂 Kiitos luottamuksesta, ja pyrin palvelemaan asiaskaskuntaani juuri niin kuin on kaikille sopivinta.

Kerro mitä haluat ja räätälöidään käsittely sen mukaan, esim “huomautus kenttään”, voi laittaa toiveet käsittelystä: esim jalat, tai kädet, lapojen väli” tai “päätä särkee, niskahartiat jumissa, tai kädet puutuvat yöllä jne.”
En aina ehdi lukea toivomuksia etukäteen, niin kerro toki missä suurin ongelma on haastattelussa, ja pääsemme siitä eteenpäin.

Voit esittää aikoja :esim vartti per jalka, ja puolituntia niskahartiat, mutta jos on kyseessä oikea ongelma/vaiva, niin minä määrään tahdin 🙂 Ja silloin hoito on ongelmalähtöinen ja toivon että luotat ammattitaitooni.

Rentouttavaa ja ainakin “jälkeenpäin” helpottavaa, ja auttavaa käsittelyä, 🙂 T: Juha